Make your own free website on Tripod.com

[ Laman Utama ]  [ Kerja Di Rumah ] [ Kerja Online ] [ Alamat

 

 

 

 

 

 

 

CashBox System

Bagaimana Bermodalkan RM 30.00 anda bakal mendapat lebih RM 100.00 serta duit yang tidak henti-henti terus kedalam akaun bank anda.

( Program ini bukan skim cepat kaya, anda dikehendaki membaca dengan teliti serta paham kan cara-cara untuk berjaya dalam program ini)

Sila Baca serta ikuti langkah berikut untuk menyertai serta berjaya dalam program ini

Program ini dilancar pada Disember 2003.

 1. Sila Layari Laman Web Ini.

     http://members.lycos.co.uk/goodclub/payment.php?member=irwan

 (Keterangan untuk menyertai ada di laman web tersebut,tetapi anda dikehendaki membaca cara-cara di bawah untuk lebih memahami Konsep program ini.)

 2. Cara untuk menyertai atou mendaftar.

 Di laman web tersebut sila klik "Make payment". Anda dikehendaki membayar kepada 4 orang ahli yang tertera seperti di laman web tersebut. Cuma bermodalkan RM30.00 sahaja.(Sila simpan salinan trancsiktan pembayaran)

3. Pendaftaran

Di laman web tersebut klik "Register". Anda dikehendaki mengisi butir yang diperlukan. Anda akan mendapat URL atau alamat WEB anda, Sila simpan alamat URL atau Web anda.

4.Aktifkan Laman Web  atau URL anda

Anda dikehendaki menghantar salinan pembayaran transiktan pembayaran anda dan butir - butir yang lain (Sila lihat "How it Work" )  kepada semua ahli dan Moderator web (email moderator ada di web tersebut) menerusi email.

Selepas 24jam sila buka kembali URL atau Web anda. Sila pastikan nama anda berkedudukan NO1 menerima RM12.00,

5.Cara-cara mendapat Lebih RM100.00 sehari

Promot..promot.. dan promot kepada kawan anda, (Sila baca dengan teliti, anda bakal mendapat Lebih RM100.00 sehari) Sila gunakan web anda untuk menjemput kawan-kawan anda..

Apa yang anda perlukan ialah mencari seramai mungkin kawan-kawan anda untuk menyertai program ini, Anda dinasihatkan mendapat paling kurang 3 orang kawan anda menyertai untuk berjaya dalam program ini.

Sebagai cth anda berjaya mengajak 3 kawan anda menyertai program ini. Ini bermakna kawan anda menyertai,membuat pembayaran serta mendaftar program, Ini bermakna anda telah mendapat

3org kawan X RM12.00 = RM36.00

Dah balik modal RM30 serta mendapat duit percuma iaitu RM6.00 mudahkan,

3 Kawan anda yang menyertai akan mendapat URL atau Web mereka. Nama mereka akan berada pada posisi NO1 Terima RM12.00 .ANDA pula berada pada kedudukan NO2 Terima RM9.00.

 (PERHATIAN: Hanya diLaman Web kawan-kawan anda sahaja anda turun pada posisi No2 tetapi di Web anda anda tetap No1).

 Sekarang nama anda ada pada 3 web kawan anda (Posisi terima RM9.00) dan 1 web kepunyaan anda.(Posisis Terima RM12.00)Teruskan mempromot kawan anda menyertai.

3 kawan anda akan juga mencari kawan yang lain,sebagai contoh mereka juga berjaya mendapat 3 orag kawan setiap satu. Ini bermakna

1 kwn x 3 org = 3 orang

3 kwn x 3 = 9 orang

Kawan mereka akan menyertai, Membuat pembayaran,mendaftar anda bakal mendapat.(Nama anda ada pada laman web kawan anda pada posisi menerima RM9.00)

9 orang x RM 9.00 = RM 81.00

Ha..mudahkan..kawan2 anda menjemput kawan mereka untuk menyertai secara tidak langsung anda bakal mendapat duit free. Sekarang 9 orang tadi bakal mendapal URL atau Web mereka. Nama anda juga tertera di laman web mereka diposisis No3 terima RM6.00,kwn anda pula di posisis No2 terima RM9.00 dan mereka yang baru menyertai berada pada posisi No1 terima RM12.00.

( Sekarang nama anda berada pada 9 web terima RM6.00, 3 web terima RM9.00 dan web anda terima RM12.00.)

Sekarang 9 org baru itu akan mengajak kawan mereka pula untuk menyertai program, sekarang lihat anda bakal menerima belambak RM6.00 terus ke akaun bank anda.

Ia akan berterusan sehingga nama anda terkeluar dari senarai.hanya memuatkan 4 nama sahaja menurun.

( Sudahkah Anda paham bagaimana program ini bertindak serta pulangan yang bakal anda dapat.Anda digalak kan mendapat seramai mungkin kawan anda menyertai dan anda bakal berpuas hati dengan program ini.)

Teruskan mempromosi kepada kawan anda seramai mungkin menyertai program ini, Laman Web anda hanya bertahan untuk 3 bulan sahaja.

PERHATIAN: Program ini bukan Skim Cepat Kaya, Tiada orang yang memungut duit untuk anda tetapi terus kedalam akaun bank anda, Semua akaun Bank yang terdapat di Malaysia boleh menyertai program ini.

Semoga Berjaya

Bukti akaun Bank orang yang telah menyertai program ini

Ai tech Network hanya mengiklankan program ini. Tiada kena mengena dengan aktiviti syarikat kami.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[ Laman Utama ]  [ Kerja Di Rumah ] [ Kerja Online ] [ Alamat

 

Copyright 2004 By Ai Tech Network. All rights reserved

Pertanyaan : ai_tech2004@yahoo.com